Upplev Nostalgi i Ed! - Dals-Eds Nostalgiförening arrangerar en Nostalgimässa utöver det vanliga.  

ANMÄLAN TILL NOSTALGIMARKNAD


I din anmälan till vår nostalgimarknad skall följande obligatoriska uppgifter vara angivna:

Namn, fullständig adress, telefonnummer, person- eller organisationsnummer samt ange hur många meter bord du behöver och uppgift om du vill vara utomhus eller inomhus.PRISER

Utomhusplatser 50:- per meter / för egen ställning Inomhusplatser 100:- per meter / inkl. bord  2 x 1m. Vi skickar bekräftelse när vi tagit emot och registrerat din anmälan. 

Avgiften betalas kontant vid nostalgimässan i Ed!


UTSTÄLLNINGSKRAV

Kravet för att du skall få en marknadsplats vid nostalgimässan i Ed är att det som säljs skall förknippas med nostalgi, var därför tydlig när du lämnar beskrivningen av ditt sortiment. Vi har en begränsad yta att använda för marknadsstånd, därför är det viktigt att du anmäler dig snarast möjligt. FÖRST TILL KVARN GÄLLER!!!


PLACERING

Vi kan tyvärr ej tillgodose önskemål om placering. Vi kommer att placera er enligt planerad struktur och den plats ni blir anvisade till är den som gäller. Var därför noga med att ej packa upp era varor före ni fått er placering anvisad av ansvarig personal vid nostalgimässan i Ed.Nostalgimarknad

Du kan även boka via e-post boka@nostalgimassa.se

Ladda ner bokningsblankett i PDF, skriv ut och skicka per post.

Skriv ut PDF-blankett

Boka marknadsplats per telefon

Tel. 0705-56 18 76

Upplev Nostalgi-energin!

Nostalgimarknad och utställningar.


Retro och nostalgi är hetare än någonsin och det känns otroligt kul att mässan bara växer.


Som vanligt finns många utställare och marknadsknallar på plats med massor av nostalgiprylar. Vinylskivor, tidningar, leksaker, radio och grammofoner, kläder, skor och massor av roliga saker som får dig att minnas.