Upplev Nostalgi i Ed! - Dals-Eds Nostalgiförening arrangerar en Nostalgimässa utöver det vanliga.  

Pepperland i Ed

Det är inte så konstigt att George Martin, Beatles producent, spontant utsåg bandet Pepperland till "världens bästa beatlestolkare" för några år sedan.

Pepperland har musiken i fokus, och spelar all beatlesmusik inklusive den senare repertoaren som Beatles aldrig spelade från scen. Pepperland avhåller sig däremot från peruker


Pepperland har musiken i fokus, och spelar all beatlesmusik inklusive den senare repertoaren, psykedeliska kläder och andra dylika attribut.För att kunna återskapa magin i varje period av Beatles musik så finns alla ingredienser på plats - troget återgivet not för not, stämma för stämma. Framför allt har bandet hittat det viktigaste: Nerven och glädjen i Beatles' musik!Inräknat den tidigare sättningen har bandet hittils besökt den årliga Liverpoolfestivalen Beatle Week mer än tio  gånger, och är numera invalda i Beatle Week Hall Of Fame.


Bandet har dessutom spelat hela album, som t.ex.  "Abbey Road" och "Revolver" från första ton till sista, då med extra musiker på scenen, oftast för sittande konsertpublik..

Pepperland

Konsert med det bästa av BEATLES låtar.

MISSA INTE DETTA!